Schwarzkopf

Schwarzkopf on yksi kolmesta tunnetuimmasta hiusbrändistä koko maailmassa ja edustaa laatua, ammattimaisuutta ja innovaatiota jo yli 111 vuoden ajan. Schwarzkopf on sekä kuluttajien, että ammattilaisten luottama tuotemerkki.

Schwarzkopfin ammattivärit ovat luotettavia ja sävyvalikoima on loputon. Instagramissa Sassyn sivuilla nähtävät ruusukullat ja granny-harmaat, ovat valtaosa Schwarzkopf Igora-värien aikaansaannosta. IGORA ROYAL High Definition – Teknologia tarjoaa seuraavat edut: Täysin uudistetut pigmenttikoostumukset antavat puhtaimmat ja intensiivisemmät väritulokset, entistä paremman kartan tupsua vastaavuuden ja maksimaalisen peittokyvyn. Lipiditeknologiaan perustuva kuljetinaine auttaa värin tunkeutumista hiukseen ja sulkee hiuksen suomukerroksen taaten pitkäkestoisen lopputuloksen. 

Vuosi 2020 ja 2021 ovat kuparivallankumouksen aikaa ja Schwarzkopfin värit ovat tässä kohtaa ehdottomasti luottotuotteeni. Sävyt ovat intensiivisiä, silti luonnollisia. Ne saadaan vivahtamaan enemmän tai vähemmän punaiseen ja tummuuksia löytyy niin super vaaleasta persikasta aina tummimpaan kuparin ruskeaan asti. Vanhana konkarina Schwarzkopf on usein askeleen edellä ja muotien vaihtuessa, se tarjoaa aina välineet ja aineet sen hetken trendien luomiseen.

Osis – Only Seen In Salons.
 
Toki lyhenne ei aivan pidä enää paikkaansa, mutta Osis+ onkin tänä päivänä yksi maailman myydyimmistä ja luotetuimmista tuotesarjoista ja on siksi levinnyt myös kampaamoiden ulkopuolelle. Mitä ikinä hiustenlaittoon tarvitsetkaan, they got it. Lakoilla on hyvä pito, eivätkä ne tahmaa, vaha on valintasi mukaan, joko tiukkaa kamaa tai uudelleen muovailtavissa. Ja mites Dust It-puuterivaha… Sarjansa ykkönen!
Meillä Osis+ on rajatusti käytössä ja kulkee Moroccanoilin rinnalla, koska sopii paremmin hajusteherkille.

Studio Sassyn Trends 2020-videon kaikki upeat värit on toteutettu Schwarzkopf Professionals väreillä.