Mikroneulaus

Mikroneulaus perustuu siihen, että ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden avulla tehoaineet saadaan vietyä pintaa syvemmälle sekä trauman saatuaan iho alkaa korjaamaan itse itseään ja uusiutuu näin nopeammin.

Perus kosmetiikka EI IMEYDY, koska se ei saa imeytyä, ihon pinnan alapuolelle (EU-laki) ja mikroneulaus on ainut kosmetologien käyttämä tekniikka, jolla aineet saadaan oikeasti vietyä ihon pintaa syvemmälle. Ainoastaan 100% aidot eteeriset öljyt ovat kosmetiikan muoto, jonka on todistettu imeytyvän verenkiertoon asti.

Miksi vasta nyt? Ammattilaiset ovat jo kauan tiedostaneet, mitkä riskit ovat vastassa, kun ihon pinta vaurioituu, mutta tekniikan ja tiedon edetessä löydetään myös turvallisia ratkaisuja. Meillä mikroneulauksessa käytetään BTB13- sarjan tuotteita, mitkä ovat suunniteltu nimenomaa mikroneulaukseen. BTB13-yhdiste on suomalainen tieteellinen läpimurto ja sillä on maailmalaajuinen patentti.

Yhdiste muodostuu L-karnitiini aminohaposta (BT) ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).

Kuten aiemmin totesin, aineita on lähes mahdoton saada imeytymään ihoon etenkin, kun puhutaan ihan kantasolutasosta. BTB13-yhdisteessä on kuitenkin saatu teknologian avulla kehitettyä täydellinen koostumus ja mekanismi, jotta aineet pääsevät vaikuttamaan solun toimintaan.

Solun toiminta ja jakaantuminen vaatii tietyn oroottihappopitoisuuden. Ikä, ympäristö, lääkkeet ja sairaudet vähentävät elimistön itse muodostuvan hapon määrää ja solujen uusiutuminen hidastuu, passivoituu tai lakkaa kokonaan. Sitä olisi hyvä saada siis lisättynä. Mutta koska oroottihappo on vesiliukoinen, sen saanti solun rasvalipidikerroksen läpi on mahdotonta, ilman oikeanlaista kuljetinta. L-karntiini toimii siis hapon kuljettimena. Sen lisäksi se aktivoi aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja, polttaa rasvaa ja toimii antioksidanttina.

Lisäksi BTB13-yhdiste sisältää hyaluronihappoa, jota valtaosa ihon soluväliaineesta on. Se on avainasemassa ihon kosteuspitoisuuden suhteen ja estää mm. kuivuuden, juonteiden ja miliumien syntyä.

Hoito aloitetaan aina puhdistamalla ja kuorimalla iho, ihotyypin perusteella valittavin BTB13-tuottein. Neulauksen alle, iholle levitetään neulausseerumi, joka BTB13-yhdisteen lisäksi sisältää mm. C-vitamiinia, joka on myöskin vaikea saada kuljettumaan normaalisti soluissa (vesiliukoinen).

C-vitamiini on tärkeä raaka-aine kollageenisynteesissä ja vaikuttaa ihon kiinteyteen ja vahvuuteen. Niiden lisäksi seerumissa on bioaktiivisia peptidejä (aminohappoketjut), jotka myöskin edistävät kollageenin syntyä. Seerumia levitetään aina pieni alue kerrallaan, neulataan ja siirrytään seuraavaan alueeseen. Neulalla käydään läpi koko kasvot, kaula ja dekolteen alue.

Hoidon päätteeksi iholle levitetään BTB13 Peptides Mask-hoitonaamio. Myös naamio sisältää BTB13-yhdisteen, mutta siihen on lisätty myös ihoa rauhoittavia aineita, kuten allantoiinia. Muita tehoaineita ovat;

-aloe vera: C- ja E-vitamiini, 20 aminohappoa, sinkki, rauta, kalsium, magnesium, aloe hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti

-hyaluronihappo: ihon kosteustekijä

-kasviperäinen glyserin

-erikseen lisätty C- ja E-vitamiini

-ruusuvesi: hoitaa, kosteuttaa, rauhoittaa

-prebiootit: elimistössä elävien hyvien bakteerien, probioottien, ruoka-aine, edistää siis probioottien toimintaa, jotka pitävät bakteerikannan aisoissa

Naamio levitetään kasvoille, ja koska iho yleensä hörppää kaiken aineen sisään voidaan sen jälkeen levittää vielä BTB13 hoitovoide. Voide on edellisten lisäksi rikastutettu ruusunmarja- ja kurkku-uutteella, jojoba- ja avokadoöljyllä, B5- ja A-vitamiinilla ja liudalla muita hoitavia aineita.

Hoidossa käytetään tarpeen vaatien myös muita tehostavia tuotteita, kuten;

-Medical Anti Redness Creme: rauhoittaa ja tasoittaa punoitusta

-Medical Scar Cream: korjaa ja uudistaa, sopii myös leikkausten jälkeiseen hoitoon

-Medical Rosacea+Acne hoitogeeli: atselaiinihappo vähentää tulehdusta, korjaa ja rauhoittaa

Mikroneulaus suositellaan tehtäväksi sarjahoitona ja käyntikerrat riippuvat hoitotarpeesta. Suosittelemme ehdottomasti myös oikeanlaista kotihoitoa tulosten takaamiseksi. BTB13-tuotteet ovat sisällöltään puhtaita ja raaka-aineiltaan hyviä ja turvallisia käyttää. Tuotteista lisää tuotesarjaesittelyssä.

Kenelle mikroneulaus sopii?

Mikroneulaus on tehokas ja veitsetön vaihtoehto mm. ryppyjen ja juonteiden, arpien, epäpuhtauksien, toimintahäiriöiden, maksaläiskien ja atopian hoitoon. Kun kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, iho veltostuu, kuivuu ja siihen muodostuu ryppyjä ja juonteita. UV-säteet, saasteet, epäterveelliset elämäntavat, tupakointi, raskaus ja stressi taas voivat saada aikaan todella näkyviäkin muutoksia ihossa (kuten maksaläiskät). Mikroneulaus yhdessä BTB13-tuotteiden kanssa saa solut toimimaan tehokkaammin ja ihon kannalta tärkeiden aineiden muodostus aktivoituu.

Neulaus auttaa myös arpien hoidossa. Kun iho on kokenut trauman, se pyrkii korjaamaan itsensä, mutta yleensä jäljelle jää arpi. Mikroneulaus käynnistää aina uudestaan ja uudestaan korjausprosessin ja näin arvet alkavat pikkuhiljaa korjaantua ja ihon pinta tasoittuu.

Maksaläiskät ja muut hyperpigmentaatiot saattavat ilmetä iholla, iän, raskauden tai UV-valon aiheuttamina. Neulaus korjaa myös näitä ongelmia. Koska kyse on epätavallisesta pigmentin muodostuksesta, mikroneulaus tasapainottaa ja palauttaa solujen normaalin toiminnan. Tasoittaa ja vahvistaa myös couperoottista ihoa.

Teemme mikroneulausta nykyään myös hiuspohjaan joko ennaltaehkäisemään tai palauttamaan jo karannutta hiusrajaa. Viimeisimpien tutkimusten valossa on huomattu, että kaljuuntuminen ei välttämättä tarkoita sitä, että hiussolu on kuollut. Solut voivat olla olemassa, mutta niiden passivoituessa ne eivät enää tuota hiusta. Mikroneulauksella voimme aktivoida passivoituneet hiussolut tuottamaan jälleen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että täysin kalju henkilö saisi enää upeaa hevosenharjaa. Mikroneulaus toimii parhaiten ohentuneeseen tukkaan tai alkavaan hiustenlähtöön. HUOM! Aika hiuspohjan mikroneulaukseen varataan kampaamon puolelle.

Milloin mikroneulausta ei tehdä?

Mikroneulausta EI KOSKAAN tehdä, mikäli sinulla on: ihosyöpä, meneillä oleva solunsalpaaja- tai sädehoito, aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus, kolmoishermosärky, arpikeloidi taipumus, roacuttan kuuri tai verta ohentava lääkitys, atooppinen iho mikäli rikki, psoriasis, paha tai isolla alueella oleva ruusufinni, dermatiitti tai olet raskaana tai imetät (ei varsinainen este, mutta saattaa altistaa mustelmille ja pigmenttimuutoksille).

Mikroneulaus voidaan tehdä kun: estävistä lääkekuureista on kulunut 6kk, syöpä on hoidettu ja lääkäri on antanut hoitoon luvan, täyteainepistoista on kulunut 2 viikkoa, mikroblandingista/kestopigmentoinnista on kulunut 2 viikkoa, herpes ei ole aktiivinen ja/tai estolääkitys on käytössä, diabetes ei ole aiheuttanut tuntohäiriöitä, jos ylemmässä osiossa mainitut ihovaivat ovat pienellä alueella/kierrettävissä.

Mikroneulauksen jälkeen.

Asiakas saa aina tarkat kirjalliset kotihoito-ohjeet. Huomioon on otettava, että neulauskanavat sulkeutuvat täysin 60-90 minuutin jälkeen neulauksesta, joten ihon koskettelu on ehdottomasti kielletty. Iho ei myöskään saa hikoilla eikä sille saa osua mitään kuumaa (kuuma suihku, sauna, uunin höyry). UV-säteilyä on vältettävä viikon verran ja iho suojattava huolellisesti ulkoillessa.