Yumi-lashes and Yumi-brows.

Eli suomen kielellä ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi.

Vanhanaikainen ripsipermanentti on muutama vuosi sitten ottanut kehitysaskeleen ja tekniikkaa on kehitetty, jotta lopputuloksista saadaan entistä upeampia. Aineet ja toimintaperiaate ei ole muuttunut, sillä kestotaivutuksessa käytetään edelleen permanentti- ja kiinnitysainetta. 

Permanenttiaineen toiminta perustuu karvan rakennetta eli rikkisiltoja rikkovaan aineeseen ((2-hydroksietyyli)ammoniummerkaptoasetaatti) ja hapettavaan eli ”uudelleen kiinnittävään” aineeseen (natriumbromaatti). Vanhan permisrullan sijaan, kestotaivutuksessa käytetään silikonimuottia, jolla saadaan määritettyä taipuisuus ja sen sijaan, että ripset pyöristettiin ennen, ne saadaan nyt taipumaan aivan juuresta asti. Maximaalinen kaunis taivutus on siis näin taattu.

Mitä sitten tarkoittaa kulmien laminointi? Laminoinnissa kulmakarvojen rakenne rikotaan ja karvat saadaan muokattua haluttuun muotoon. Todellisuudessa karvat siis veltostutetaan, jotta niiden muotoilu helpottuisi. Erottamalla karvat toisistaan, kulmat saadaan näyttämään tuuheammilta, koska kaikki vaaleat ja ohuetkin karvat saadaan valjastettua käyttöön. Myös kestovärit pysyvät käsitellyissä karvoissa todella paljon pidempään.

Markkinoilla on paljon myös muita valmistajia, niin miksi Yumi-lashes?

1. Turvallisuus – tuotteet on valmistettu alan asiantuntijoiden taidoilla ja tiedoilla ja valvonnalla. Valmistusprosessi on tarkkaan säädelty ja YumiLashes 2.0 on mennyt puhtaasti läpi kaikista EU:n edellyttämistä testeistä. Tuotteet ovat siis turvallisia käyttää, eikä herkistymisiä juuri tapahdu, sillä tuotteiden raaka-aineet ovat hyvin siedettyjä. Yumi-lashes kestotaivutus ja Yumi-Brows kulmien laminointi sopii myös herkille silmille ja kaikille ihotyypeille.

2. Luotettavuus – upeat kaarevat ja paksut ripset ovat taatut, oli omien ripsiesi pituus ja paksuus mikä tahansa. Yumi-lashes kestotaivutus pysyy ripsissä kauan eikä se katko ripsiä. Yumi tunnetaan lähes 70 maassa ja se on tunnetuin ja käytetyin brändi juuri luotettavuuden ja toimivuuden ansiosta. 

3. Ei pelkkä taivutus – tuotteisiin on lisätty paljon hoitavia raaka-aineita, kuten D-pantenolia, keratiinia, glyseriiniä ja E-vitamiinia. Ripset ja kulmat saavat hoitoa käsittelyn aikana ja sen jälkeen ja ne ovat kiiltävät ja hoidetun tuntuiset. 

4. Yksilöllisyys – hoito räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Käytössä on neljä eri kokoista silikonimuottia ja vaikutusaika katsotaan aina asiakkaan ripsien mukaan. Yumi-lashes ei käytä ns. pika-aineita, joissa on sama vaikutusaika kaikille karvoille ja vaurioitumisvaara on tällöin suurempi.