SUOMALAINEN hiusvärisarja!

Minä ja muut ammattilaiset ovat täysin rakastuneita tähän Ylöjärvellä valmistettuun hiusvärisarjaan. Värjäykset ovat olleet niin kauniita ja tasaisia, sävyt intensiivisiä ja hius uskomattoman kiiltävä käsittelyn jälkeen. Sim on erikoistunut hajusteettomiin ja hypoparfymoituihin tuotteisiin ja sillä on kotimainen avainlippu-merkintä. Monipuolisesta SensiDO Cream Color sarjasta löytyy erittäin laaja 120 sävyn valikoima. Cream Color hiusvärit sisältävät värinkohentajaa, joka hidastaa värin kehittymistä sekoitusvaiheessa mahdollistaen värimolekyylien pääsyn hiusrakenteeseen ja värin kehittymisen oikeassa paikassa. Väristä tulee kestävä, intensiivinen ja kiiltävä.

Uutuutena 20 hellävaraista Nordic Shades-sävytettä, joilla vaalennettuihin tai raidoitettuihin hiuksiin saadaan kaunis eloisa sävy tai vivahde.

SensiDO Trillion Tones on hybridiväri, joka ei ole suoraväri, ei kestoväri eikä kevytväri, vaan kaikkia niitä. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva, täysin PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja raikkaisiin unicorn sävyihin kuin myös harmaan värjäykset sekä taitot.  Unohtamatta mielettömiä shokkiväri-värjäyksiä.

HUOM! Olemme siirtyneet käyttämään Moroccanoilin värejä 2022, mutta valikoimasta löytyy edelleen Trillion Tones shokkivärit, sekä kaikki Nordic Shades-sävyt.