Ihana! Ihana! Ihana! I-HA-NA Moroccanoil® Tuo arganöljyjen aatelinen. Miksi? Koska se on viimeisintä yksityiskohtaa myöten hiottu täydellisyyteen. Itsehän vihaan lausetta “sopii kaikille”, koska se ei vain ole mitenkään mahdollista, mutta Moroccanoil® on jo päässyt melko lähelle. Kaikki tuotteet eivät sovi kaikille, mutta vuosien varrella tuotesarja on laajentunut ja nyt sieltä aivan varmasti löytyy jokaiselle oikeanlainen tuote. Ja vielä en ole törmännyt tukkaan, joka ei tykkäisi Moroccanoil® Treatment öljystä.

Tuotesarja pohjautuu siis arganöljyyn ja tuota öljyä löytyy jokikisestä sarjan tuotteesta. Aitoa arganöljyä saadaan ainoastaan Marokosta, jossa se tunnetaan nestemäisenä kultana, sen rikkaan koostumuksen vuoksi. Siinä on valtava määrä välttämättömiä rasvahappoja, mineraaleja, vitamiineja ja antioksidantteja.

Myös ihoa voidaan hoitaa arganöljyllä, mutta hiuksille tuo öljy tuo kosteutta, suojaa, kiiltoa ja pehmeyttä. Karheat ja pörröiset hiukset muuttuvat hetkessä terveen ja upean näköiseksi. Mites sitten tyypillisemmät suomalaiset hiukset, jotka ovat yleensä hennot ja ohuet? Toimii niihinkin! Ja tästä löytyy syy miksi Moroccanoil® lyö muut vastaavat tuotteet laudalta. Moroccanoil® aloitti koko hiusöljyvallankumouksen tuomalla Treatment-hoitoöljyn markkinoille ja öljyn erityisen koostumuksen vuoksi, se oikeasti istuu joka tukkaan.

Koostumus on niin hieno, ettei lehmän nuolemasta tukasta ole pelkoa (ellet sitten lotraa liikaa) ja vain pieni määrä riittää myös paksumpaan ja karheampaan tukkaan. Tuotteet on pakattu niin, ettei öljy pääse härskiintymään, vaan pitkäkestoinen tuote pysyy hyvänä loppuun asti. Pakkaukset ovat myös unisex. Valkoinen ja turkoosi toimivat kenen tahansa kylppärissä tai treenikassissa.

Vielä pari sanaa koostumuksesta! Kuten jo sanoin, viimeiseen asti hiottu. Öljystä huolimatta, tuotteet eivät mähmää hiuksia ja pesutuotteiden jälkeen hiukset tuntuvat puhtailta ja pehmeiltä ja ne saavat jo pelkästä hoitoaineesta upeaa kiiltoa. Takkuava tukka on ihan oikeasti helpompi kammata auki Moroccanoil® hoitoaineen jälkeen.

Ja viimeisenä! Tuoksu. Itse en usko ikinä kyllästyväni näiden tuotteiden tuoksuun! Olen nuuhkinut niitä jo vuodesta 2013. Ja koska Moroccanoil® on lanseerannut myös vartalo-linjan, voin kirjaimellisesti kylpeä tuossa maailman parhaassa tuoksussa. Kuten purkit, myös tuoksu on unisex. Ei myskinen, ei kukkainen vaan IHANAN RAIKAS.

En voi muuta, kuin kehottaa kaikkia kokeilemaan itse Moroccanoil®:n tuotteita. Liikkeessä työskentelemme lähes ainoastaan Moroccanoil® tuotteilla, joten tulemalla asiakkaaksi pääset tutustumaan Moroccanoil® maailmaan.

p.s. Moroccanoil®-tuotesarjasta löytyy nykyään ihania samaa tuoksumaailmaan noudattavia super-kosteuttavia ja hoitavia vartalotuotteita!

Syksyn 2022 tilannepäivitys

NYT! MYÖS! HIUSVÄRIT!

Moroccanoil® lanseerasi oman ammattilais- hiusvärisarjan, jonka patentoitu väriteknologia takaa hellävaraisen, mutta täydellisen ja kiiltävän lopputuloksen. Luonnollisesti tämä värisarja purjehti myös meidän värihyllyyn ja jatkossa se toimii meidän pääsääntöisenä värisarjana.

Studio Sassyn Trendit 2020-videon kaikki hiukset on viimeistelty Moroccanoilin tuotteilla. Omasi saat liikkeestä tai verkkokaupasta.