Heti aluksi haluan huomauttaa, että meillä ei käytetä HydraFacial™-laitetta, vaan meillä on H2O2 Hydra Facial laite. Palvelu aiheuttaa himan hämmennystä, sillä samaa nimeä kantaa laite, mutta myös hoitomuoto. Kyse on kuitenkin siis yhdestä ja samasta asiasta eli puhdistetusta ja alipaineistetusta vedestä ja alipaineen avulla tehdystä tehokkaasta, mutta hellävaraisesta hoidosta.

Hydra Facial on ehdottomasti markkinoiden tehokkain ihonpuhdistusmenetelmä ja se saavutti esimerkiksi Hollywoodissa aivan valtavan suosion ja on monen julkkiksenkin ylistämä. Mitä se siis oikeasti on?

Laitteessa on usea erilainen hoitopää, mutta teknologia kaikissa perustuu alipaineeseen. Ensimmäisenä iholta puhdistetaan ja imetään kaikki lika ja iho pehmennetään ja kosteutetaan. Toisessa vaiheessa iho kuoritaan tehokkaasti (hydro peel) ja hoitopään aiheuttaman vesipyörteen ja imun avulla huokoset saadaan tehokkaasti tyhjennettyä ilman mekaanisen puhdistuksen aiheuttamaa kipua. Tietenkin, jos jokunen mustapää on todella tiukassa, ne poistetaan manuaalisesti. Mutta sekin tuntuu vähemmän hydro peel-käsittelyn jälkeen. Lopuksi hoitokärjellä imeytetään tehoaineet, riippuen, mitä ongelmaa hoidamme. Alipaineen ja tuotteiden aktiivisten aineiden pienen molekyylikoon vuoksi aineet saadaan syötettyä pintaa syvemmälle.

Vaikka hoito voi kuulostaa rajulta, on kyseessä oikeasti ns. hellävarainen hoito. Laitteesta säädetään imutehoa asiakkaan ihotyypin mukaan ja valitsemme tietenkin myös tuotteet räätälöidysti jokaiselle sopivaksi. Joten oli kyse sitten atooppisesta tai rasvaisesta ja epäpuhtaasta ihosta kärsivä, hoito sopii kyllä juuri sinulle. Hoito on lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi ja hoitotulokset kestävät erityisesti oikeanlaisen kotihoito-ohjelman kanssa todella pitkään. Erikoisteknologia mahdollistaa sen, että iho saadaan sekä puhdistettua, kuorittua että tehohoidettua samanaikaisesti, sen sijaan, että kaikki vaiheet tehdään erikseen.

Hoito sopii siis kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se on suunniteltu epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Toki sen lisäksi, että Hydra Facial puhdistaa huokoset, se parantaa ihon verenkiertoa, joten sillä on suora vaikutus myös ihon väriin ja epätasaisuuksiin. Eloton ja kuiva iho saadaan myös tehokkaasti hoidettua ja elävöitettyä. Hoitoon voi lisäksi valita LED-valoterapian, jolla saadaan vielä tehostettua hoitoa. Suosittelen lukemaan asiasta lisää tästä linkistä.

Hydra Facial – hoidolle ei ole suoranaisesti esteitä, mutta joillekin hoidon lisäpalveluille voi olla ja muistutan, että hoidamme aina tervettä ihoa ja asiakasta, joten hoitoon ei voi tulla minkään tulehduksen tai sairauden ollessa aktiivisessa tilassa (syöpä, herpes, flunssa tai muu aktiivinen tulehdustila, avoin haava hoitoalueella).