Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin.

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman.

+Suomalainen tieteellinen innovaatio

+Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja + tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

+Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja

+Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

+Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja

+Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

Tuotteella tehdyissä hoitokokeissa saadut tulokset ovat olleet rohkaisevia. BTB13 on ikääntymistä ehkäisevä kosmeettinen valmiste, joka on osoittautunut tehokkaaksi anti-age valmisteeksi. Sen teho on yllättänyt monet ammattilaiset, mm. esteettiset kirurgit, sillä jo ikääntyneen ihon anti-age -hoito on haastavaa. Anti-Age hoidon lisäksi BTB13 seerumia ja hoitotuotteita käytetään myös iho-ongelmien hoidossa. Moni erittäin kuivasta ja herkästä ihosta kärsivä on löytänyt avun BTB13-tuotteista. BTB13 on myös suosittu hoito esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa kutinan esto sekä ihon nopea uusiutuminen on oleellista.

Meillä BTB13-sarjan tuotteita käytetään mikroneulaus-hoidossa sekä kosmeettisessa happokuorinnassa. BTB13-tuoteperheestä löytyy yksinomaan näihin hoitoihin suunnitellut ja tarkoitetut tuotteet, joilla varmistamme sen, että ihoon ei päädy ei-toivottuja aineita eikä ihossa synny ei-toivottuja reaktioita. Lue lisää hoidoista niiden omilta sivuilta.

MUISTA LAITTAA LINKKI MIKRONEULAUKSEEN, VERKKOKAUPPAAN, HAPPOHOITOON JA BLOGIIN