Lakmé

Lakmé TEKNIA on luonnollinen, vegaaninen hiustenhoitosarja, jonka Scalp care – tuotteet ovat kohdistettu hiuspohjan ongelmien hoitoon. TEKNIA:n tuoksut ovat inspiroivia ja synnyttävät todellisia kauneusrituaaleja ja -kokemuksia. Hiustuotteissa on käytetty paljon luonnollisia ainesosia, tinkimättä tuotteiden toimivuudesta. Tuotantoprosessi on mahdollisimman ekologinen hyödyntämällä mm. aurinkoenergiaa ja kehittyneitä teknologioita. Tuotepakkausten valmistuksessa ja kierrätyksessä on noudatettu kestävän kehityksen ideologiaa.

SCALP CARE-tuotteet on tarkoitettu hiuspohjan ongelmien hoitoon: hiuspohjan mikrobiomin ollessa epätasapainossa, syntyy toimintahäiriöitä, jotka haittaavat hiuspohjan, ja sitä kautta myös hiusten terveyttä.

Tasapainottava Detox-misellishampoo on tarkoitettu hilseilevälle ja kuivalle tai rasvoittuvalle hiuspohjalle. Myös hiuspohjalle, joka on taipuvainen epäpuhtauksiin. Tuote syväpuhdistaa hiuspohjan ja säätelee solujen uusiutumista. Luonnolliset ja aktiiviset ainesosat tasapainottavat hiuspohjan mikrobiota: shampoossa on 94% luonnollisia ainesosia ja se on vegaaninen. Detox-tuotelinja hoitaa epätasapainoa ja torjuu hilsettä: jopa 80% vähemmän hilsettä!

Rasvoittuvalle hiuspohjalle tarkoitettu Pure-misellishampoo syväpuhdistaa hiuspohjan ja toimii tehokkaana talin säätelyaineena. Shampoossa on 91% luonnollisia ainesosia ja se on vegaaninen. Pure-tuotelinja hoitaa rasvoittuvan hiuspohjan ongelmia, lopputuloksena jopa 66% vähemmän öljyisyyttä.

Rauhoittava Relief-misellishampoo pesupaikkakoossa kosteuttaa ja puhdistaa herkän ja kuivan hiuspohjan. Tuotteen sisältämä luonnollinen betaiini pehmentää ja rauhoittaa ihon välittömästi – loistava tuote myös väripalvelun yhteyteen. Shampoossa on 92% luonnollisia ainesosia ja se on vegaaninen. Relief-tuotelinja hoitaa herkän ja kuivan hiuspohjan ongelmia, lopputuloksena jopa 76% vähemmän herkkä iho!