Kauneushoitola

Parasta hoitoa sinun ihosi hyväksi

Kosmetologimme Paula ja Milla, ovat molemmat Sky- ja Cidesco-kosmetologeja ja valmistuneet Suomen Kosmetologien Yhdistyksen oppilaitoksesta. Olemme todella kiinnostuneita ihon toiminnasta ja sen rakenteesta ja uskon, että mm. se tekee meistä loistavia hoitajia. Vaikka koulut ovat takana, ei kouluttautuminen lopu meidän kohdalla ja pyrimme koko ajan oppimaan uutta ja päivitämme taitojamme, jotta voimme olla sinulle paras hoitaja. Takaamme sinulle siis miellyttävän ja turvallisen hoitolakokemuksen ja meillä saat hoitoa kaikille aisteille.

Hoitolassamme pääset sukeltamaan taivaalliseen phytoaromaattiseen tuoksumaailmaan, jonka sinulle tarjoaa Yon-Ka Paris. Yon-Kan teho perustuu kasviperäisiin eteerisiin öljyihin, mutta ne eivät ole 100 % luonnonkosmetiikkaa. Laboratorio-oloissa tuotetut tehoaineet takaavat hoitotehon ja minkä tahansa Yon-Ka hoidon jälkeen iho on kuin uusi.

Kun iho tarvitsee hieman syvempää hoitoa tai kärsit mistä tahansa iho-ongelmasta tukeudumme suomalaiseen medikaaliseen BTB13-sarjaan. Myös BTB13 on hyödyntänyt luonnon raaka-aineita, mutta on laboratoriossa tuotettu, joten se on stabiili ja turvallinen käyttää.

Rakastamme työtämme suuresti ja voit turvallisesti jättää ihosi meidän käsiimme. Me pidämme sinusta huolta, sinun tehtäväsi on nauttia ja rentoutua.

Rakkaudesta lajiin, Paula ja Milla

p.s. katossamme teitä ihastuttaa Delite Helsingin loihtima aivan upea kattokoriste valoineen