Kauneushoitola

Parasta hoitoa sinun ihosi hyväksi

Kosmetologimme Paula on Sky- ja Cidesco-kosmetologi ja valmistunut Suomen Kosmetologien Yhdistyksen oppilaitoksesta. Paula opiskelee parhaillaan DIAK-ammattikorkeakoulussa, tähtäimenä erikoistua esteettiseksi sairaanhoitajaksi. Paula on jo erikoisosaava hoitaja, mutta tutkintopaperit saa käteen vasta, kun kaikki harjoittelut on suoritettu. Ihon hoito ja ihon erilaiset ongelmat ovat aina olleet Paulan mielenkiinnon kohteena ja hän on sen vuoksi erikoistunut korjaaviin hoitoihin. Ala elää koko ajan ja siksi koemme, että on todella tärkeää jatkaa itsensä kouluttautumista ja tietoja on päivitettävä ajanmukaiseksi. Kouluttautumisen tarkoituksena on myös tarjota laajasti palveluita erilaisiin tarpeisiin ja erilaisille asiakkaille. Meille tärkeää on hoitaa juuri SINUA.

Paula on myös tarkka käyttämiensä tuotteiden raaka-aineista ja tunteen erilaisten iho-ongelmien täsmätuotteet. Tuotteita suositellaan tuotteita myös oman valikoiman ulkopuolelta, sillä tärkeintä on, että asiakkaalle löytyy juuri hänelle sopivimmat tuotteet. Rakastamme silti omia sarjojamme ja ihan syystä.

Hoitolassamme pääset sukeltamaan taivaalliseen phytoaromaattiseen tuoksumaailmaan, jonka sinulle tarjoaa Yon-Ka Paris. Yon-Kan teho perustuu kasviperäisiin eteerisiin öljyihin, mutta ne eivät ole 100 % luonnonkosmetiikkaa. Laboratorio-oloissa tuotetut tehoaineet takaavat hoitotehon ja minkä tahansa Yon-Ka hoidon jälkeen iho on kuin uusi. Yon-ka tarjoaa hoitoa kaikille aisteille.

Kun iho tarvitsee hieman syvempää hoitoa tai kärsit mistä tahansa iho-ongelmasta tukeudumme suomalaiseen medikaaliseen BTB13-sarjaan. Myös BTB13 on hyödyntänyt luonnon raaka-aineita, mutta on laboratoriossa tuotettu, joten se on stabiili ja turvallinen käyttää.

Rakastamme työtämme suuresti ja voit turvallisesti jättää ihosi meidän käsiimme. Me pidämme sinusta huolta, sinun tehtäväsi on nauttia ja rentoutua.

p.s. katossamme teitä ihastuttaa Delite Helsingin loihtima aivan upea kattokoriste valoineen