Parturi-kampaamo

Hiusten muotoilua intohimolla

Paula ja Anni, olemme molemmat Unika parturi-kampaamokoulun kasvatteja ja toinen mikä meitä yhdistää on rakkaus alaamme. Rakastamme myös asiakaspalvelua. Yhdessä päivitämme tyylisi sinulle sopivaksi, oli sitten kyseessä saman mallin freesaus tai jotain aivan uutta. Me kuuntelemme aina asiakkaan toiveita, mutta ammattitaitoon kuuluu osata ehdottaa linjoja tai värejä, jotka parhaiten palvelevat sinun kasvojesi muotoja, ihon väriä ja ennen kaikkea tyyliä.

Työskentelemme alamme parhailla tuotteilla. Värivaihtoehtoina on suomalainen Sim Sensitive, josta löytyy kauneimmat vaaleiden hiusten sävytteet ja värit on lisäksi hajusteettomia ja Schwarzkopf Professional on luottoaineemme, kun kyseessä on harmaiden peitto tai punaiset ja ruskeat sävyt.

Pesupaikalla ja viimeistelyssä luotamme Moroccanoiliin. Tuotteet soveltuvat suomaliseen hiukseen, mutta niillä saadaan karheammatkin kutrit taltutettua. Moroccanoilin tuoksu ja ulkonäkö on todella tunnettu ja tykätty ja se sopii kaikille sukupuoleen katsomatta, mutta valikoimasta löytyy myös Osis+ tuotteita, joiden tuoksumaailma on hieman miedompi. Pesupaikalla on valittavana myös täysin hajusteettomat tuotteet.

Eikä unohdeta Olaplex – tuotteita. Minkä tahansa tukan pelastaja sellaisenaan tai värin seassa.

Rakkaudesta lajiin, Paula ja Anni