Parturi-kampaamo

Hiusten muotoilua intohimolla

Mikä meitä kuutta kampaajaa yhdistää, on rakkaus alaamme kohtaan. Rakastamme myös asiakaspalvelua. Yhdessä päivitämme tyylisi sinulle sopivaksi, oli sitten kyseessä saman mallin freesaus tai jotain aivan uutta. Me kuuntelemme aina asiakkaan toiveita, mutta ammattitaitoon kuuluu osata ehdottaa linjoja tai värejä, jotka parhaiten palvelevat sinun kasvojesi muotoja, ihon väriä ja ennen kaikkea tyyliä.

Työskentelemme alamme parhailla tuotteilla. Värivaihtoehtoina on suomalainen Sim Sensitive, josta löytyy kauneimmat vaaleiden hiusten sävytteet ja värit on lisäksi hajusteettomia. 2022  Moroccanoil toi markkinoille hiustuotteiden lisäksi ammattivärisarja ja meille oli todella luonnollista ottaa ne sarja käyttöön. Kuten kaikissa Moroccanoilin tuotteissa, myös väreissä on arganöljyä ja se on yksi syy värien hellävaraisuuteen ja upeaan kiiltävään lopputulokseen.

Pesupaikalla ja viimeistelyssä luotamme myös Moroccanoiliin. Tuotteet soveltuvat suomalaiseen hiukseen, mutta niillä saadaan karheammatkin kutrit taltutettua. Moroccanoilin tuoksu ja ulkonäkö on todella tunnettu ja tykätty ja se sopii kaikille sukupuoleen katsomatta. Pesupaikalla on valittavana myös täysin hajusteettomat tuotteet.

Eikä unohdeta Olaplex – ja K-18- tuotteita. Minkä tahansa tukan pelastaja sellaisenaan tai värin seassa.

Rakkaudesta lajiin, Paula, Anni, Veera, Laura, Riikka ja Camilla