Erikois-kasvohoidot

Yon-Ka Le Grande Classique 
Tämä kasvohoito on rakennettu henkilölle, jolla edellisestä kasvohoidosta on kulunut pidempi aika. Peruspuhdistusten lisäksi hoitoon voi sisällyttää kasvohoitolaitteen, joka on joko timanttihionta tai ultraäänipuhdistus. Iho on hoidon jälkeen perusteellisesti puhdistettu, ihon toimintoja elvytetty ja ihon pinta kosteutettu.

Yon-Ka Hydralessence
Syväkosteuttava kasvohoito on suunniteltu kuivalle iholle, joka tuntuu karhealta, kiristää ja/tai on pintakuiva ja hilseilevä. Myös rasvoittuva iho kärsii usein pintakuivuudesta ja kosteuden puutteesta. Hoito sisältää mm. rakeettoman entsymaattisen kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, napakoittavan ja imeyttävän hieronnan ja okkluusionaamion. Iho on hoidon jälkeen pehmeä, joustava ja kirkas. Tämä hoito on erityisesti miesten kestosuosikki. Sopii erinomaisesti myös atooppiselle iholle

Yon-Ka Vital Defence
Puhdistava ja uudistava kasvohoito, joka on täydellinen iholle, joka näyttää ja tuntuu tunkkaiselta ja väsyneeltä ja jolla on jo alkanut näkyä ikääntymisen merkit. UV-säteily, lämpötilan vaihtelut ja tupakointi näkyvät valitettavasti ajan saatossa kasvojen iholla. Vitamiini- ja antioksidanttinenpitoinen hoito auttaa ihoa suojautumaan vapailta happiradikaaleilta ja saasteilta ja kasviuutteet korjaavat syntyneitä vaurioita palauttaen ihon heleyden ja elinvoimaisuuden.

Yon-Ka Alpha Vital
Erikoiskasvohoito, joka elvyttää, kirkastaa ja silottaa. Hoito sisältää tuplakuorinnan, rakeettoman entsyymi- ja AHA-hedelmähappokuorinnan (keskivahva happo), joilla saadaan kuorittua ja elävöitettyä ihon pintaa ja häivytettyä ikääntymisen merkkejä. Erikoisnaamio kosteuttaa ja silottaa ja lopputuloksena ovat täysin uudet kasvot. Hoitoon kuuluu myös ihoa uudistava ja ihon sisäisiä toimintoja parantava hieronta. Hoito sopii myös akne-iholle. 

Yon-Ka Optimizer
Kohottava ja korjaava erikoiskasvohoito on tarkoitettu ”kasvojenkohotukseen”. Hoidolla on ryppyjä ja juonteita kohottava vaikutus ja samalla se aktivoi ihon omaa uudistumista. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät kollageenia ja hyaluronihappoa sekä peptidejä ja koentsyymi Q10:n, jolloin lopputuloksena on suojattu ja kosteutettu kiinteä, tasainen ja nuorekkaampi iho.

Yon-Ka Time Resist
Siloittava ja ihon pintaa kirkastava erikoiskasvohoito kohottaa jopa syviä ryppyjä. Kasviperäiset kantasolut aktivoivat ihon nuorekkuutta ja hyaluronihappo ja kauran polysakkaridit siloittavat ryppyjä. Ikääntynyt iho tarvitsee usein myös lisäravintoa, jota saadaan mm. voipuun voista, joka antaa hoidossa käytetylle Time Resist-voiteelle myös sen ihanan täyteläisen koostumuksen. Hoidon jälkeen iholta on poistunut väsymyksen merkit, se on kirkas ja tuntuu napakalta.

Happokuorinta ja mikroneulaus kuuluvat myös erikoiskasvohoitoihin. Hoitojen omat sivut löydät alla olevista linkeistä.