Design.ME

We design the product, you design the beauty.

Kanadalaisen indiebrändi Design.ME:n suosio sai alkunsa sosiaalisessa mediassa, kun brändin ensimmäinen tuote, Puff.ME tuli kuuluisaksi. Tämä antoi brändille selkeän toimintamallin: Design.ME haluaa puhua käyttäjilleen aidosti. Design.ME haluaa olla mukana luomassa avointa yhteisöä hiustuotteiden maailmassa. Design.ME:n alkuperäinen menestys syntyi kampaajien keskuudessa, ja yhteys ammattilaisiin on perusta jatkuvalle kasvulle ja tuotekehitykselle, jonka takana on toinen omistaja ja kampaaja Amy Stollmeyer.

Vastuullisuus on brändille tärkeää, ja kaikki Design.ME:n tuotteet ovatkin vegaanisia, Cruelty Free, sulfaatittomia, parabeenittomia sekä gluteenittomia. Brändi pyrkii kehittymään jatkuvasti, eikä pelkää innovoida ja ravistella kampaamoalaa.

Meille Design.ME tuo suloisen värikkään lisän Moroccanoil®:n kaverina, sillä sarjoilla ei ole juurikaan kilpailevia tuotteita, vaan molemmat sarjat ovat uniikkeja uniikkine tuotteineen.

Suihkutettava Puff.ME-hiuspuuteri antaa välitöntä nostetta ja kestävää tuuheutta vain yhdellä suihkauksella! Toimii kuin taika niin tyven kohotuksessa kuin kampauksissa. Puff.ME sopii parhaiten normaaleille sekä paksuille hiuksille.

Hiuspuuteri antaa kestävää ja vahvaa pitoa sekä mattaisen lopputuloksen. Tuotteen koostumus on talkiton, parabeeniton, gluteeniton ja sulfaatiton. Kaikki Design.ME:n tuotteet ovat myös vegaanisia sekä Cruelty Free. Tuotteen upea, itsevarmuutta huokuva tuoksu muodostuu sekoituksesta kirsikkaa, mantelia ja tonkapapua.