Blomdahl-rei’itys

Blomdahl Medical Ear Piercing-rei’itysmenetelmä on meillä käytössä siitä yksinkertaisesta syystä, että se on lääketieteellisesti hyväksytty, turvallinen, hygieeninen, nopea ja helppo tapa tehdä lävistys. Turvallisuus perustuu siihen, että menetelmä ja tuotteet on suunniteltu niin, ettei bakteerit ym. infektiot pääse leviämään rei’ittämisen aikana.
Rei’ityskorut on suunniteltu ihospesialistien kanssa eikä korut sisällä usein allergisoisvia raaka-aineita, kuten nikkeliä, palladiumia, kobolttia tai kultaa. Kaikki korut ovat valmistettu titaanista (Natural Titanium) tai muovista (Medical Plastic) ja erikoispinnoitteet on sijoitettu huolellisesti niihin osiin, jotka eivät ole ihokosketuksessa. Korujen alapuoli on pyöristetty, jotta ilma pääsisi kulkemaan juuri tehdyn reiän ympärillä ja korut ovat tarpeeksi pitkiä, ettei iho jää korun ja lukon väliin puristuksiin. Korut ovat myös pieniä ja kevyitä, jotta ne tuntuisivat mahdollisimman miellyttäviltä uudessa lävistysreiässä.

Rei’itystä tehtäessä emme ole koskaan kosketuksissa itse lävistyskorun kanssa, sillä korut ovat steriilisti yksittäispakattuja. Itse koruja löytyy jokaiseen makuun ja tyyliin, sillä toivomme, että ensikorua pidetään noin kuuden viikon ajan. Tarkat kotihoito-ohjeet käydään aina läpi asiakkaan kanssa ja mukaan lähtee varmuuden vuoksi myös kirjallinen ohjeistus.
Lapset usein jännittävät ensimmäisiä korviksia ja pääsääntöisesti eniten siinä pelottaa lävistysase ja pelätty kipu. Ase ampuu korun paikalleen niin nopeasti, että kipua ei todellisuudessa ehdi edes tuntea. Säikähdyksen (ja mahdollisen itkun) aiheuttaa yleensä ääni, joka aseesta lähtee ja lapsi saattaa jättää leikin yhteen korvikseen ja joudumme varaamaan uuden ajan, kun rohkeutta on taas kerätty. Pikku-asiakkaiden kanssa tutustumme yhdessä laitteeseen ja paukautamme halutessa muutaman kerran asetta tyhjänä, jotta lapsi tottuu ääneen. Paula on toki tarkka mestari -ampuja ja pystyy käsittelemään kahta pistoolia samanaikaisesti, jolloin molemmat korvat saadaan samalla kertaa rei’itettyä.


Emme koskaan lävistä alle 18-vuotiaita, ilman huoltajan läsnäoloa!

Palvelu löytyy kategoriasta ”Lävistykset”