Ajankohtaista

Kesäkuun etu!

Millan jalkahoidot -10% koko kesäkuu ajan.

Olemme suljettuna 2.-5.4.

Keväisin pääsiäisterkuin Paula, Anni ja Milla.

Mallihaku kestopigmentointiin

Kestopigmentointi on nyt mahdollista saada todella tuntuvaan etuhintaan! Pigmentointi voidaan tehdä kulmiin, ripsirajaan (eyeliner) tai huuliin.

Edullinen hinta velvoittaa sinua sitoutumaan ja tulemaan paikan päälle kuvattavaksi pigmentoinnin paranemisprosessin aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että pigmentointi kuvataan heti työn jälkeen ja kulmia pitäisi tulla kuvauttamaan paranemispäivinä 2, 4, 6, 9 ja sitten kun kulmat ovat kokonaan parantuneet n.28 pvä. Päivät eivät ole siis päivämääriä, vaan päivät lasketaan tekohetkestä. Kuvaus vie aikaa vain pari minuuttia. Mallipaikkoja on rajoitetusti tarjolla.

Puuterikulmat (powder) 110€

Hybridikulmat (microblading + powder) 150€

Eyeliner 100€

Huulet 110€

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Paulaan soittamalla, viestittämällä tai sähköpostilla.

Maaliskuun edut!

Yon-Ka erikoiskasvo- ja vartalohoidot sekä BTB13 happokuorinta -20%

Olaplex-hiushoito -20%

Korona-tiedote!

Olemme olleet koko korona-kauden normaalisti auki ja olemme edelleen, niin kauan kuin se sallitaan. Henkilökuntamme pitää hygieniasta ja maskeista huolta ja otamme vastaan vain täysin terveitä asiakkaita. Hoitotilassa on vain yksi asiakas kerrallaan ja paikka puhdistetaan asiakkaiden välissä. Meillä on käsidesiä tarjolla kaikille ja maskinkin saa tarvittaessa. Pysytään terveinä ja ollaan turvallisesti, mutta tuetaan myös pienyrittäjiä. 😉

MALLIHAKU!

Haetaan Swiss color kestopigmentointi koulutukseen malleja. Paulalla on jo osaamista taustalla ja Swiss Clinic kuuluu maailman johtaviin kestopigmentointi osaajiin, joten olet hyvissä käsissä. Palvelut saa koulutuksessa erikoishintaan 100€ eli palvelu on todella paljon edukkaampi, kuin normaalisti. Tarjolla olevat palvelut ja ajat:

Shadow kulmat ti 16.2. klo 14

Shadow kulmat ke 17.2. klo 11

Eyeliner ke 17.2. klo 15

Huulet to 18.2. klo 13

Koulutus pidetään Long Lasting Beauty Oy:n tiloissa osoitteessa Bulevardi 30, 00120 Helsinki.

Jos olet halukas tulemaan malliksi, ota pikaisesti yhteyttä Paulaan kotisivujen yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla paula.wallin@studiosassy.fi tai soittamalla tai laittamalla viestiä 0452596696.

Helmikuun etu!

Kaikki Yon-Ka erikoiskasvohoidot ja Yon-ka erikoisvartalohoidot sekä BTB13 happokuorinta -20% listahinnasta. Hoidot on räätälöity erilaisiin ihon tarpeisiin ja hoitoon saa ja kannattaa tulla, vaikka mitään mittavaa iho-ongelmaa ei olisikaan. Lisää tietoa löydät alla olevista linkeistä.