Ajankohtaista

Vallitsevan taloustilanteen ja tukkureiden, sekä muiden kolmansien osapuolien nostaessa hintoja, myös meidät on valitettavasti asetettu tilanteeseen, jossa joudumme nostamaan osan hinnoista kattaaksemme nousseet menot. Kaikki jo tehdyt varaukset veloitetaan vanhalla eli varaushetkellä voimassa olleella hinnalla ja viimeistään huomenna tehdyt varaukset tehdään myös vanhoilla hinnoilla. Uudet hinnat tulevat näkyviin 9.1.
Korotukset koskevat lähinnä Töölön toimipistettä.

Uusi vuosi on tuonut mukanaan myös uusia palveluita, jotka kaikki näkyvät kotisivuillamme ja ajanvarauksessa. Uutuutena mm. HIFU vartalolle ja pian hiuspohjan mikroneulaus saadaan myös Punavuoren toimipisteen palveluvalikoimaan.

Kiitämme menneestä vuodesta ja odotamme innolla saavamme palvella teitä myös tänä vuonna.

Kampaamo on kokenut melkoisen muodonmuutoksen syksyn aikana, mutta suurin muutos tapahtuu laajenemisen myötä.

1.12.2023 aukeaa toinen Studio Sassy Punavuoreen osoitteeseen Albertinkatu 19. Paula ja Anni jäävät omalle paikalleen Töölön toimipisteeseen, mutta Veera siirtyy osittain Punavuoren toimipisteeseen. Punavuoressa asiakkaitamme palvelevat Veeran lisäksi alan konkarit Laura ja Riikka.

Asiat eivät siis sinällään muutu, mutta ajanvarauksessa on syytä olla huolellinen, jotta tulee valittua oikea toimipiste 😉

Uusi vuosi tuo tullessaan paljon uusia kujeita.

Ikävinä uutisina joudumme kertomaan, että paljon pidetty kosmetologimme Milla siirtyy koulun penkille helmikuussa ja lopettelee työskentelyn helmikuun aikana Studio Sassyssa. Milla jättää isot saappaat täytettäväksi, joten uuden vakituisen kosmetologin löytymiseen voi tovi vierähtää. Paula paikkaa Millaa parhaansa mukaan siihen asti, mutta tämä tarkoittaa taas muutoksia ajanvaraus systeemiin.

16.1. alkaen kauneushoitolan palveluiden ajanvaraus siirtyy siis parturi-kampaamon alaisuuteen, koska kahden toimipisteen kalentereita ei muuten saada synkronoitua. Hoitola ja kampaamo siis toimivat edelleen erillisinä tiloina ja kaikki kauneuspalvelut tehdään edelleen kauneushoitolan puolella. Uusille asiakkaille tämä saattaa aiheuttaa hieman hämmennystä, mutta onneksi liikkeet ovat niin vierekkäin, että pahaa eksymistä ei pitäisi päästä tapahtumaan.

16.1. myös osa hinnastosta muuttuu. Hinnannostot koskevat vain niitä palveluita, joiden kohdalla ainekustannukset nousevat, joten emme tee ensi vuonna yleistä indeksikorotusta.

Sitten hyviä uutisia.
PlasmaPen- ja neulaepilaatio-hoidot ovat pian vihdoin saatavilla. Kotisivuille tulee luonnollisesti palvelukuvaukset ja mikäli asia koskettaa sinua, kehotan varaamaan ajan palveluun talviaikaan. Muistutan samalla, että talvi on edelleen täydellistä aikaa mm. kestopigmentoinneille, happokuorinnoille, voimakkaammille kasvohoidoille ja mikroneulaukselle.

Ja viimeisenä huomautuksena Paulan loma. Paula on poissa 14.2.-5.3.2023, josta tulee vielä toinen muistutus Paulan asiakkaille hieman lähempänä.

Nyt, loppuun haluamme kiittää nöyrästi menneestä vuodesta. On ollut ilo palvella teitä kaikkia ja toivottavasti näemme teitä taas ensi vuonna.
Hyvää Uutta Vuotta!
Terveisin Paula, Milla ja Anni

Paula koulussa!

Muistutuksena kaikille, että Paula opiskelee edelleen sairaanhoitajaksi, jotta hoitolapuolen palveluita voidaan laajentaa mm. täyteainehoitoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että etenkin työharjoittelujaksolla aikoja voi olla vaikea saada. Ajanvarauskyselyitä kampaamon ja hoitolan puolelle voi aina laittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@studiosassy.fi ja pyrimme saamaan kaikille ajan haluttuun palveluun.

HIFU

Veitsetön ja kivuton kasvojen kohotus. Ainoa ja ainutlaatuinen kasvohoito, jolla päästään vaikuttamaan sellaiseen ihokerrokseen, johon muuten yltää vain kirurgin veitsi. HIFU-hoidolla saadaan uskomattomia tuloksia hoidettaessa ihon ikämuutoksia. Käy lukemassa HIFU-hoidosta lisää täältä.

Hiuspohjan mikroneulaus.

Tätä on odotettu kauan saapuvaksi ja nyt se on vihdoin täällä. Lue lisää täältä.

Kampaamon uudet tuotesarjat

Moroccanoilin rinnalle on saapunut aivan ihana Design.ME ja hiuspohjan täsmähoitosarja Lakmé TEKNIA SCALP CARE. Nyt teillä on enemmän vaihtoehtoja valittavana hiusten ja hiuspohjan kotihoitoon. Lue lisää Design.ME ja Lakmé TEKNIA.

Moroccanoil on jatkossa meidän päävärisarja. Emme kuitenkaan luovu kaikista Schwarzkopfin tai Sim sensitive väreistä, sillä niille on oma kuulijakuntansa ja me haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtoehtoja. Lue lisää Moroccanoilista täältä.

Kesäkuun etu!

Millan jalkahoidot -10% koko kesäkuu ajan.

Olemme suljettuna 2.-5.4.

Keväisin pääsiäisterkuin Paula, Anni ja Milla.

Mallihaku kestopigmentointiin

Kestopigmentointi on nyt mahdollista saada todella tuntuvaan etuhintaan! Pigmentointi voidaan tehdä kulmiin, ripsirajaan (eyeliner) tai huuliin.

Edullinen hinta velvoittaa sinua sitoutumaan ja tulemaan paikan päälle kuvattavaksi pigmentoinnin paranemisprosessin aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että pigmentointi kuvataan heti työn jälkeen ja kulmia pitäisi tulla kuvauttamaan paranemispäivinä 2, 4, 6, 9 ja sitten kun kulmat ovat kokonaan parantuneet n.28 pvä. Päivät eivät ole siis päivämääriä, vaan päivät lasketaan tekohetkestä. Kuvaus vie aikaa vain pari minuuttia. Mallipaikkoja on rajoitetusti tarjolla.

Puuterikulmat (powder) 110€

Hybridikulmat (microblading + powder) 150€

Eyeliner 100€

Huulet 110€

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Paulaan soittamalla, viestittämällä tai sähköpostilla.

Maaliskuun edut!

Yon-Ka erikoiskasvo- ja vartalohoidot sekä BTB13 happokuorinta -20%

Olaplex-hiushoito -20%

Korona-tiedote!

Olemme olleet koko korona-kauden normaalisti auki ja olemme edelleen, niin kauan kuin se sallitaan. Henkilökuntamme pitää hygieniasta ja maskeista huolta ja otamme vastaan vain täysin terveitä asiakkaita. Hoitotilassa on vain yksi asiakas kerrallaan ja paikka puhdistetaan asiakkaiden välissä. Meillä on käsidesiä tarjolla kaikille ja maskinkin saa tarvittaessa. Pysytään terveinä ja ollaan turvallisesti, mutta tuetaan myös pienyrittäjiä. 😉

MALLIHAKU!

Haetaan Swiss color kestopigmentointi koulutukseen malleja. Paulalla on jo osaamista taustalla ja Swiss Clinic kuuluu maailman johtaviin kestopigmentointi osaajiin, joten olet hyvissä käsissä. Palvelut saa koulutuksessa erikoishintaan 100€ eli palvelu on todella paljon edukkaampi, kuin normaalisti. Tarjolla olevat palvelut ja ajat:

Shadow kulmat ti 16.2. klo 14

Shadow kulmat ke 17.2. klo 11

Eyeliner ke 17.2. klo 15

Huulet to 18.2. klo 13

Koulutus pidetään Long Lasting Beauty Oy:n tiloissa osoitteessa Bulevardi 30, 00120 Helsinki.

Jos olet halukas tulemaan malliksi, ota pikaisesti yhteyttä Paulaan kotisivujen yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla paula.wallin@studiosassy.fi tai soittamalla tai laittamalla viestiä 0452596696.

Helmikuun etu!

Kaikki Yon-Ka erikoiskasvohoidot ja Yon-ka erikoisvartalohoidot sekä BTB13 happokuorinta -20% listahinnasta. Hoidot on räätälöity erilaisiin ihon tarpeisiin ja hoitoon saa ja kannattaa tulla, vaikka mitään mittavaa iho-ongelmaa ei olisikaan. Lisää tietoa löydät alla olevista linkeistä.